Het vijfjarig jubileum vierde Brett Verberk van Verberk Handel met een naamsverandering. Brett startte op 18-jarige leeftijd zijn handelsonderneming op Duin I.

Tapijttegel schijndelIn 2019, acht jaar later, is Brett nog steeds enthousiast over de ontelbare toepassingen, het materiaal en de kleuren en viert hij dit jubileum met een nieuwe aparte handelsnaam voor de tegels: Tapijttegel Schijndel en een nieuwe website. De loods staat nog steeds vol met tegels en het kan hem niet druk genoeg zijn. Brett geniet van het ondernemen en kiest voor kwaliteit.

Kwaliteitsmateriaal

De tienduizenden tapijttegels die er liggen zijn onder andere van het merk Desso, een kwalitatief hoogstaand merk. Zij hebben een lange levensduur, voor de particulier heel makkelijk zelf te leggen en daarbij ook nog eens decoratief. Veel bedrijven vonden zijn verkooplocatie al op ’t Duin, want de tegels zijn ook perfect voor commerciële doeleinden.

“Natuurlijk kunt u komen kijken, het zijn allemaal nieuwe tapijttegels veelal van het merk Desso. Er is een grote voorraad, met een scherpe meeneemprijs waarbij de A-keuze vanaf € 1,50 per tegel is. We zijn maandag en woensdag tot en met vrijdag open. Dinsdag- en zaterdagmiddag op afspraak open en zondag gesloten.

Het enthousiasme, de gedrevenheid en alle informatie die u nodig heeft om eens een kijkje te gaan nemen vind u via het telefoonnummer van Brett Verberk: 06-23034594.